Rikoma Team

Szolgáltatásaink

A munkaruhák, promóciós textilek és ajándéktárgyak akkor a legizgalmasabbak, akkor tudják funkciójukat legjobban érvényesíteni, ha „felöltöztetjük” őket! Egyedivé varázsoljuk termékeinket az Ön elképzelése alapján. Bármilyen felületet kezelni tudunk, hiszen a ma használatos technikák teljes tárháza rendelkezésünkre áll.

  • reklámtárgyak, promóciós textilek:

Folyamatosan frissülő kínálattal, online és offline katalógusokkal, minta termékekkel, rengeteg ötlettel és nagy adag odafigyeléssel elégítjük ki partnereink igényeit. Gondoljon ránk Ön is, ha rendezvényre, családi eseményre, ünnepekre keres ajándékokat. Egyedi, kis darabszámú termékekkel és nagy mennyiségű szóró tárgyakkal is tudjuk vállalkozása profi megjelenését segíteni. A kiválasztott termékeket – szükség esetén – emblémázzuk is Önnek.

  • munkaruházat, védőruházat:

Személyes egyeztetés során felmérjük az Ön és cége igényeit, majd ezt követően személyre szabott ajánlatot készítünk, amiben több árfekvésben is mutatunk lehetőségeket. A kiválasztásban is igyekszünk szakszerű segítséget biztosítani. A ruházatot igény esetén emblémázzuk is, a tökéletes végtermékhez pedig, előzetes látványtervet is biztosítunk Önnek.

  • munkavédelmi eszközök:

A Magyarországon elérhető munkavédelmi eszköz szállítók nagy részével állunk kapcsolatban, ezért, ha Önnek vagy cégének ilyen irányú igénye merülne fel, kérem gondoljon ránk!

  • emblémázás:

Legyen szó reklámtárgyról, munka- vagy védőruházatról, egyéb promóciós textilről, a jelenleg elérhető valamennyi emblémázási eljárást tudjuk biztosítani a tökéletes munkához.

  • autó dekoráció:

Állunk szíves rendelkezésére, ha autóját, teherautóját szeretné dekoráltatni. Profi csapatunk látványtervet készít az Ön autójára és elfogadást követően, rövid határidővel el is készítjük a kiválaszott design-t. FONTOS tudnivaló, hogy nálunk az UTÁNKÖVETÉS a szolgáltatás része, tehát munkatársaink 1 hét, 1 hónap illetve 3 hónap után díjmentesen átnézik az autót, hogy minden rendben van-e a dekorációval.

  • grafikai munka:

Amennyiben Önnek szüksége van profi grafikai munkára, legyen szó katalógusok, szóróanyagok, csomagolástervezés…stb., kérjük ne habozzon, keressen minket bátran, állunk szíves rendelkezésére!

  • nyomtatás:

Segítünk Önnek a tervezésben és a kivitelezésben is, kész anyagait kinyomtatjuk kis darabszámtól egészen a nagyokig a legmodernebb technikai megoldások teljes tárházával.

Share
Chat
Loading...

9 személyes kisbusz bérlés belföldre és külföldre!