Rikoma Team

Ha kérdése van, hívjon: 06 30 2 959 959

Ha kérdése van, hívjon:
06 30 2 959 959

Kevesebb, mint 80 nap…

Bizony idén is célegyenesbe fordultunk. Itt az ősz, eljött az október. Fontos hónapot írunk. Az előrelátó cégek ekkor kezdik meg a karácsonyi felkészülést.

Íme néhány jó tanács a céges ajándékokat illetően:

Először is nézzük meg az ajándékok típusait. Vannak úgynevezett direkt és indirekt ajándékok. Direkt ajándékokról akkor beszélhetünk, ha a cég saját gyártású termékeit adja egy promócióra vagy partnereinek ajándékba. Az indirekt ajándékok pedig egy ezzel foglalkozó cég termékei, melyeket lehet egyedileg emblémázni. Ezek az ajándékok kiváló eszközök lehetnek olyan cégeknek is, akik profiljukból adódóan nem tudnak saját gyártású termékeket adni.

Mire figyeljünk a kiválasztás során?

Először is arra, hogy ajándékot adni jó! DE kapni még jobb! 🙂

A viccet félretéve, az ajándékozással örömet tudunk szerezni a másik félnek, megköszönhetjük a bizalmat és, ha eltaláltuk a megfelelő ajándékot, akkor láthatóságot tudunk biztosítani saját vállalkozásunknak. Figyeljünk rá, hogy olyan termékeket válasszunk, ami lehetőség szerint mindig szem előtt van. Ne felejtsük el feltüntetni az elérhetőségeinket, hiszen fontos feladata ennek a promóciós eszköznek, hogy a segítségével megtaláljanak minket leendő ügyfeleink. Annak érdekében, hogy minél több emberhez eljusson a “hírünk”, okos gondolat lehet egy olyan ajándék, ami az irodán kívülre is elkíséri a megajándékozottat.

Bátran kísérletezzünk!

A vicces, meghökkentő ajándék mosolyra fakaszt, “beleég” a másik agyába és biztosak lehetünk benne, hogy beszélni fog róla a megajándékozott másoknak is.

Összefoglalva, érdemes átgondolnunk alaposan, hogy kiket szeretnénk meglepni és, ha ezt felmértük, akkor az ideális ajándékot, mely személyre szabott, használható, örömet okoz és láthatóságot biztosít, megtaláljuk itt:

Reklámtárgy online katalógusok

Igény esetén személyes konzultáció során igyekszünk szakértő segítséget adni a keresgéléshez!

Bővebb info:

06-30-2-959-959

Share
Chat
Loading...

9 személyes kisbusz bérlés belföldre és külföldre!